Ohjeita


Tilausohje

Toimitusohje

Maksuohje

Rekisteriseloste

Toimitusohje

Tilaukset voidaan maksaa ennakkomaksulla tai heti tilauksen yhteydessä Paypal-maksulla. Valitessasi maksuvaihtoehdoista ennakkomaksun lähetämme pian tilauksesi jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää maksuyhteystiedot ostostesi maksamista varten. Kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme, postitamme tilauksesi mahdollisimman pian. Mikäli maksat ostoksesi välittömästi Paypalia käyttäen, saat näytöllesi automaattisesti ilmoituksen siitä, että tilauksesi on vastaanotettu meille ja maksutapahtuma on onnistunut. Verkkomaksu tapahtuu aina suojatussa tilassa pankin sivuilla eivätkä tilitietosi tai tunnuslukusi missään vaiheessa välity meille. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Mikäli et saa heti tilauksen tehtyäsi automaattista tilausvahvistusta tai mikäli vahvistus maksuyhteystietoineen.

Tuotteet toimitetaan linkkinä tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa olevasta linkistä voit ladata tilaamasi äänitteet omalle koneellesi.

Toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Jo tehtyyn ja meille lähetettyyn tilaukseen emme voi liittää myöhemmin tehtävää lisätilausta, vaan jokainen meille tullut tilaus käsitellään omana erillisenä tilauksena.

Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias, tätä nuoremman henkilön tilaukset ja maksusuoritukset tulee tehdä vain hänen huoltajansa toimesta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja tarvittaessa.