Ohjeita


Tilausohje

Toimitusohje

Maksuohje

Rekisteriseloste

Maksuohje

Ennakkomaksu

Valitessasi maksutavaksi ennakkomaksun, lähetämme sähköposiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää yhteystiedot maksamista varten. Kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme*, saat sähköpostiisi linkin, josta voit ladata tilaamasi äänitteet.

*Toimitusaika muodostuu mm. pankkien välisen maksuliikenteen keston perusteella

Paypal

Paypal on helppo ja turvallinen tapa maksaa ostokset. Paypal-maksu toimii samalla samalla periaatteella kuin pankkimaksupainikkeet: ostos veloitetaan tililtäsi etkä tarvitse maksamiseen luottokorttia. Paypal tilille ei tarvitse erikseen siirtää rahaa vaan maksut kulkevat suoraan pankkitililtäsi. Paypal tilin voit avata Visa Electron-kortilla, pankkikortilla tai luottokortilla.

Maksettuasi ostoksen Paypalilla saat viikon* kuluessa sähköpostiisi linkin, josta voit ladata tilaamasi äänitteet.

*Toimitusaika muodostuu mm. pankkien välisen maksuliikenteen keston perusteella

Paypal-tilin avaaminen.

- Mene osoitteeseen https://www.paypal.com/ ja paina sivun ylälaidasta linkkiä "Sign Up"

- Valitse peruskäyttäjälle tarkoitettu "Personal Account" ja sen jälkeen valitse pudotusvalikosta "Finland"

- Syötä henkilötietosi. Käytä toimivaa sähköpostiosoitetta, koska yhteydenpito ja maksut tapahtuvat tämän sähköpostisoitteen kautta

- Lue käyttöehdot ja hyväksy rekisteröinti valitsemalla "Agree and Create Account"

- Nyt sinun tulisi saada antamaasi sähköpostiosoitteeseen viesti. Valitse viestistä linkki "Click here to activate your account ", jolla saat tilisi avattua.

- Syötä salasanasi, jota kysytään avautuvalla sivulla

- Paina "Profile" linkkiä syöttääksesi tili- ja korttitiedot

- Syöta ensin tilitiedot painamalla "Bank account" linkkiä. Voit valita joko "Checking" tai "Savings" tilityypin, tällä ei ole merkitystä Paypalin käytön kannalta. Tilinumerokohtaan (Account Number) tulee syöttää pankkikorttiin liitetyn tilin tilinumero kokonaisuudessaan ilman väliviivoja tai välejä. Täytä myös muut kohdat omilla tiedoillasi.

- Tallenna tiedot painamalla "Add bank account"

- Pankkikortin tiedot syötetään painamalla Profile-sivulla "Credit Cards" linkkiä

- Valitse korttityyppi. Jos käytät Electron-korttia niin valitse korttityypiksi "Visa". ”Card Number” kohtaan tulee kortin etupuolella oleva 16-numeroinen luku. ”Expiration Date” kohtaan tulee kortissa lukeva viimeinen käyttöpäivä (kk/vv). ”Card Verification Number” kortin takaa löytyvä luku, josta syötetään kolme viimeistä numeroa. Paina "Help finding your Card Verification Number" linkkiä jos et löydä numerosarjaa. Täydellä myös laskutustietosi.

- Varmenna tili painamalla ”Verify Account”

- Paypal veloittaa tililtäsi nyt pienen summan ($1.95) jotta tiedot saadaan varmennettua. Kun rahat ovat siirtyneet tililtäsi ( n. 3-5 arkipäivässä), näet tiliotteestasi nelinumeroisen koodin ”Membership Number”. Koodin voit syöttää Paypal-tietoihisi "Complete Account Verification" kohdasta.

- Jos tiliotteessa ei jostain syystä näy koodia, voit soittaa Luottokuntaan ja kysyä heiltä Paypal-koodiasi.

- Nyt voit aloittaa Paypalilla maksamisen