Tuotehaku:

Kiusatun tuki

Apua kiusatulle

Henkinen valmennus

Haaveet todeksi

Urheilulajit

Golf

Palloilulajit

Alppihiihto

Liiketoiminta

Alkuvalmennus

Kehittäminen

Yrittäjän hyvinvointi

Tukihoito

Fyysinen

Syövät

Muita

Psyykkinen

Masennus ja ahdistus

Uni

Kipu

Pelot

Erotiikka

Muu hyvinvointi

Rentoutuminen

Laihdutus ja syöminen

Tupakka

Alkoholi

Raskaus ja synnytys

Kuolemaan liittyvät

Mp3-soitin
Käyttäjäkokemuksia:

"Kiitos Ilkka! Olen tosi iloinen ja innostunut äänitteistäsi. Kuunteleminen on parantanut jo untani. Kiitos ohjeistasi. Jatkan harjoituksia."
-Kirsti-


"Olen kuunnellut äänitteitä nyt jonkin aikaa ja muutosta on tapahtunut! Jos vertaan kahden vuoden ajan käymääni terapiaan, en koe sillä olleen mitään vaikutusta. Nyt olen saanut paljon sellaisia ahdistuksia pois, jotka ovat toistuvasti tulleet takaisin elämääni. Lisäksi uskallan pitää puoliani töissä". "
-Mikko-


Lue lisää kokemuksia


Hyvinvointi-
yhteistyössä:


Toteutus: Digiteekki Oy

Näiden äänitteiden tarkoituksena on työstää syöpään liittyvää tunnesidettä ja poistaa siihen liittyvät tunteet ja pelot. Tällöin jää enemmän voimia paranemiseen.

23.30 €
Arvot, motivaatio ja draivi
Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Tämän äänitteen tarkoitus on selvittää omia arvoja ja niiden kautta etsiä uutta motivaatiota.
23.30 €
Eturauhassyöpään 1
Sopii erityisesti eturauhasyövän tukihoitoon, mutta voidaan käyttää tukena myös muissa syöpätyypeissä kehon ja mielen voimistamiseksi.
23.30 €
Eturauhassyöpään 2
Sopii erityisesti eturauhasyövän tukihoitoon, mutta voidaan käyttää tukena myös muissa syöpätyypeissä kehon ja mielen voimistamiseksi.